Päätin lisätä kuntosaliharjoitteluuni sisäpyöräilyn jota myös spinningiksi kutsutaan. Lähdin sitten ensimmäiselle "kehräämistunnille" eilisaamuna. Valitsin tason 1 kolmivarttisen, harjoitus alkoi klo 7. Siihen aikaan oli muuten jo melkoinen vilske kuntosalilla - tähän Touriin osallistui kanssani 11 muuta aamuvirkkua ja superenerginen traineri. Sain lyhyen opastuksen pyörän säätöihin ja menoksi.

Musiikki oli kovalla ja mentiin niin tasaista kuin ylämäkeäkin - pepa välillä penkissä ja välillä ilmassa. Ensimmäisen viisiminuuttisen jälkeen luulin kuolevani - ei kai tämä näin raskasta voi olla? Musiikki kuitenkin siivitti ja olihan siinä pari rauhallisempaakin jaksoa. Harjoituksen lopuksi ohjaaja kyseli, miltä tuntui. Kerroin, että olin yllättynyt, kuinka rankkaa se oli ja että tämä oli hyvää intervalliharjoittelua juoksuun, kun en sitä muuten tee. Ohjaaja kertoi, että nämä aamutunnit ovat kylläkin oikeastaan tason 2 harjoituksia - no ilmankos!

Päivän mittaan rupesin ihmettelemään kovia lihaskipuja - alkoi mennä jo nolon puolelle: muka kovakuntoinen puolimaratoonari... Illalla kotona alkoi vielä tuntutua pahemmalta. Mittasin kuumeen: 38 astetta.

Tänään sitten kirjoittelen tätä harjoituspäiväkirjaa petin pohjalla - en tainnut sittenkään olla ihan treenikunnossa eilen...